Synttärijuhlia

Pitkän, pitkän tauon jälkeen yritän herätellä taas tätä blogia eloon. On ollut tässä viimeisen kirjoituksen jälkeen joulu välissä, töiden ja päiväkodin aloitus ja kaikenlaista. Haluttais kuitenkin vielä jatkaa kirjoittelua, ja ajattelin, että katson nyt tämän kevään ajan, riittääkö tähän vielä mielenkiintoa ja aikaa 🙂 Tammikuun alussa tosiaan aloitin työt mieheni yrityksessä, ja teen hallinnolisia töitä siellä. Kuopus on hoidossa 3-4 päivää viikossa, joten nyt voisi olla jopa jossain välissä hieman enemmän aikaa kirjoitella.

Meidän toiseksi nuorin täytti viime viikolla 7 vuotta. Keskiviikkona juhlittiin ensin kaverisynttärit, ja viikonloppuna kävi isovanhemmat ja kummit. Kaverisynttäreille ostan nykyään kaikki tarjoilut kaupasta, koska oon huomannut, että ne maistuu pienille kaikista parhaiten 🙂

Tällä kertaa oli tarjolla mutakakkua ja kermavaahtoa, karkkia, sipsiä, poppareita, pikkupitsoja, keksejä, limukkaa ja mehua. Mitään isoja pirskeitä ei pidetty, vain neljä kaveria kutsui. Viikonloppuna leivoin sitten mansikka-valkosuklaajuustokakkua, porkkanakakkua, pannacottaa ja kinkkupiirakan. Kaikki tarjoilut tein gluteenittomana. Piirakan kaveriksi vielä tuoresalaatti.

Lauantaina oli niin nätti keli, että käytiin miehen kans myös vähän ajelemassa kelkalla. Kotipihasta lähdettin, ja ajettiin Röyttään yhdelle kodalle juomaan kahvit.

2 vastausta artikkeliin “Synttärijuhlia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.