Uusia tuulia työrintamalla

On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa, nyt yhteen meidät liittää vain muistojemme maa. Jää jälki sydämiin, jälki unelmiin, teille laulan mä nyt näkemiin…”

Minä tein tässä hiljattain pitkän pohdinnan jälkeen päätöksen irtisanoutua omasta vakituisesta työpaikasta. Oikeastaan kuopuksen syntymän jälkeen aloin asiaa miettimään. Kun vanhimmat lapset alkavat olemaan jo sen verran isoja, ja muutenkin kotona riittää hommaa, niin se vuorotyö ei kovin houkutellut enää. Siinä ei ihan hirveästi jää aikaa koululaisille ja teineille, jos itse on iltoja ja viikonloppuja töissä. Mietin, että haluanko olla aina juhlapyhät yms lasten vapaa-ajat töissä. En halua. Vaikka eihän sitä aina tarvitsekaan olla mutta usein kuitenkin.

Haikea, mutta vapautunut olo. Ihana työpaikka ollut, missä oon viihtynyt vuodesta 2009 asti. Toki neljä kertaa äitiyslomalla olen ollut näiden vuosien aikana, mutta mukavaan työpaikkaan on ollut aina kiva palata.

Tuskin olisin nyt tämmöstä päätöstä tehnyt, jos mulla ei olisi mahdollisuutta lähteä mieheni yritykseen töihin. Siirryn siis sinne tammikuusta lähtien tekemään toimistotyötä muutamana päivänä viikossa. Olen niitä samoja hommia tehnyt tässä kotona hoitovapaalla ollessa, ja kaikkea ei tarvitse alkaa opettelemaan. Mutta uusia juttuja on myös tulossa toki.

Tällä hetkellä olen tosi tyytyväinen päätökseen. Voihan se olla, että hoitoalalle palaan vielä ainakin jossain määrin. Ja haaveissa myös opiskella kunhan lapset vähän kasvaa 🙂 Mutta tämmösiä suunnitelmia meillä.

Päivähoitopaikkaa olen hakenut kuopukselle tammikuusta lähtien, pitää toivoa että saisi mukavan päivähoitopaikan, missä viihtyisi hyvin. Ainakin hän on tykännyt tosi paljon olla avoimessa päiväkodissa, joka on aina pari kertaa viikossa kolme tuntia. Monesti kyselee aamusin, että vietkö äiti minut tänään kerhoon 🙂 Uskon, että päivähoidon aloitus sujuu hyvin. Nyt joulua kohti ja tammikuussa uusi arki! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.