Viikonloppuloma Kuusamossa

Olin viikonlopun Kuusamossa naisten reissulla. Loma tuli kyllä sopivaan väliin, oikeastaan vasta perillä ollessa huomasi, että tuli ihan tarpeeseen ajatella välillä vain itseä. Viiden lapsen äitinä täytyy melkein kokoajan olla jonkun saatavilla, ja äiti sana kuuluu sata kertaa päivässä. Vaikka tykkään olla lasten kans kotona, niin välillä on syytä päästä hieman tuulettuu.

Meillä ei ollut mitäään erityisiä suunnitelmia viikonlopulle. Otettiin rennosti, syötiin hyvin ja nukuttiin. Lauantaina kävimme retkeilee Pähkänänkalliolla. Sopivan lyhyt ja kevyt reissu, ei verenmaku suussa puurtamista. Melko paljon oli väkeä Rukalla ja mm Karhunkierroksella.

Paisteltiin laavulla paprikanyyttejä ja suklaabanaaneja. Sää ei ollut päivällä kovin hyvä, vettä sateli välillä, mutta iltaa kohden alkoi jopa aurinko paistamaan. Hienot maisemat oli kyllä pähkänänkalliolla, kannatti käydä katsomassa!

Ennen kotiinlähtöä käytiin parissa kaupassa siinä Rukan kylällä, sain jopa muutaman joululahjan ostettua 🙂 Syömässä käytiin myös, että jaksoi kotiin ajella sitten.

Kiva reissu kaikinpuolin, mutta kivahan se oli kotiin tulla. Kuopus oli kyllä jonkinverran ikävöinyt, ja kovasti oli kiinni minussa sitten illan ja koko maanantaipäivän<3

On se vaan niin rakas!

Oikein kivvaa syksyn jatkoa jokaiseen kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.