Viikonloppuloma omalla mökillä

Me varattiin jo varmaan kuukausi sitten tämä viikonloppu, että tehdään jotain kahdestaan miehen kans. Päädyttiin sitten että mennään koko viikonlopuksi mökille, ja mies voi lauantaina mennä metille ja minä saan myös omaa aikaa. Alunperin olin ajatellut, että siivoan kunnolla koko mökin, mutta mulla on selkä reistaillut niin pahasti että sain sitten unohtaa semmoset hommat 🙂 Muutamaan viikkoon en tosiaan ole voinut kunnolla liikkua enkä tehdä juuri mitään, koska selkä ollut niin kipeä. Vahvoja kipulääkkeitä myös joutunut syömään, ja se tehnyt olon myös aika huonoksi. Nyt onneksi parempaan päin!

Mutta mukava vaan joskus olla. Perjantai-iltana saunottiin, syötiin hyvin ja oleskeltiin. Kävin ostaa Kuhalta loimulohta ja graavilohta, kumpikin meidän kummankin herkkua 🙂 Lauantaina mies kävi hakee meidän vanhimman pojan kotoa mukaan metille. Minä nukuin parin tunnin päikkärit ja käväsin asioilla. En kyllä viitsinyt sitten Kärkkäistä kauemmas lähteä ostoksille, ja siirryin Kärkkäisen jälkeen mökille nettishoppailee joululahjoja. Miehellä vähän venyi metsätysreissu ja kerkesin käydä vielä pitkän kävelylenkin ennen kuin lähdettiin illaksi ravintolaan syömään ystäväpariskunnan kans.

Sunnuntaiaamuna nukuttiin pitkään ja syötiin aamupala sängyssä. Löhöttiin vaan ja käytiin kävelyllä vielä ennen kuin lähdettiin kotiin lasten luokse. Tämmöiset lomat on kyllä ihan täydellisiä. Ei matkustamista eikä siitä tuomaa väsymystä. Jos muutaman kuukauden päästä uusiksi 🙂 Kiitos siskolle kun oli hoitamassa meidän lapsosia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.